Jagderlebnis

Karikó Róbert vagyok, a Kft tulajdonosa. 2015-ben indítottam vállalkozásomat, ami elsődlegesen a hazai vadászatok szervezésével foglalkozik. Több mint 30 éves hivatásos vadászi tapasztalattal rendelkezem, amely garancia a jó vadászat lebonyolításához. Magyarország minden tájegységén otthon vagyok ezért a legoptimálisabb ajánlatot tudom felkínálni az érdeklődők számára. Forduljon hozzám bizalommal, hogy ezeknek a vadászati élményeknek Ön is mielőbb részese lehessen!

Vadászat menete

Jagderlebnis
  • Jagderlebnis Kft.
  • Karikó Róbert

Vadászat menete

Töltse ki a honlapon található ajánlat kérő nyomtatványt, vagy keressen e-mail-ben, vagy telefonon. Kérésének megfelelően elküldjük Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot. Miután a részleteket egyeztettük, elkészítjük a vadászati szerződést, amit aláírva vissza kell juttatnia irodánknak. A szerződés három példányban készül, amelyből egy példányt a vendég, egy példányt a vadgazdálkodó és egy példányt a Jagderlebnis Kft kap. A vadászati foglaló megérkezése után előleg számlát állítunk ki. Az foglaló beérkezésétől lesz érvényes a vadászati szerződés. Az átutalt összeg a vadászat végösszegéből levonásra kerül.

A vadászat végeztével a vadászterület lőjegyzéket tölt ki, amely az elszámolás alapja. A vendég aláírásával elfogadja az elejtett vad darabszámát és a szolgáltatást. Trófeás vad esetén a trófea bíráló bizottság igazolja a 24 órás fizető súlyt vagy a trófea hosszát, amely a fizetés alapja. Mindezeket követően tudjuk a végszámlát kiállítani. Az elszámolás EURO-ban vagy forintban történik (a trófea bírálat napján érvényes MNB közép árfolyama alapján), amit a számla kiállítását követő nyolc napon belül kell utalni.

Vadászatot követő, igénybevehető szolgáltatások:

  • trófeák kipreparálása, másolása,
  • vadászati ékszerek,
  • vadászati grafikák, festmények,
  • trófea alátétek igény szerinti elkészítése.

Továbbá vállaljuk a fizetést követően a trófeák kiszállítását!