Jagderlebnis

Karikó Róbert vagyok, a Kft tulajdonosa. 2015-ben indítottam vállalkozásomat, ami elsődlegesen a hazai vadászatok szervezésével foglalkozik. Több mint 30 éves hivatásos vadászi tapasztalattal rendelkezem, amely garancia a jó vadászat lebonyolításához. Magyarország minden tájegységén otthon vagyok ezért a legoptimálisabb ajánlatot tudom felkínálni az érdeklődők számára. Forduljon hozzám bizalommal, hogy ezeknek a vadászati élményeknek Ön is mielőbb részese lehessen!

Magyarország

Magyarországról

Területe 93.032 km2
Lakosság 10.102.000
Idő GMT+1
Nyelv Magyar
Pénznem Forint
Államforma Köztársaság
Főváros Budapest
Megyék 19

Tovább

Magyarország földrajza

Földrajzi elhelyezkedés

Magyarország Közép-Európában, a Kárpát-medencében található, északról Szlovákia, észak-keletről Ukrajna, keletről Románia, délről Szerbia és Horvátország, dél-nyugatról Szlovénia, nyugatról Ausztria határolja.

Természeti adottságok

Az ország 50%-a sík terület. Magyarország területét a természeti tényezők alapján 6 nagy tájra oszthatjuk fel: Alföld, Kisalföld, Dunántúli-középhegység, Dunántúli-dombság, Alpokalja, Északi – középhegység. Az Alföld Magyarország legjellemzőbb és legnagyobb tájegysége. Magyarország két legfontosabb folyója a Duna és a Tisza. A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava.

Éghajlat

Magyarország éghajlata kontinentális. A legmelegebb hónap a július, középhőmérséklete 21,7 °C. A csapadék éves mennyisége az Alföld középső részén 500-550 mm, a középhegységi régióban 600-800 mm.

Tovább

Magyarország közlekedése

Közlekedés

Nemzetközi repülőtere a Liszt Ferenc repülőtér Budapesten található. Az autópályák egységesen és néhány gyorsforgalmi út fizetősek, használatuk előre váltott E-matricával lehetséges. A E-matricák megvásárolhatók a nagyobb benzinkutaknál és a határátkelőhelyeken. A bizonylatok egy évig megőrizendőek.

Autópályák

M1 (Budapest – Hegyeshalom)
M2 (Budapest – Rétság)
M3 (Budapest – Vásárosnamény)
M5 (Budapest – Röszke)
M6 (Budapest – Bóly)
M0 autóút
M7 (Budapest – Letenye)

Tovább